Fem en fredag v. 52, och lite till: Slutet gott

Jodå, Tomten kom! Min förhoppning, i mitt förra inlägg, om Tomtens ankomst besannades. Till allas vår glädje bankade han på dörren och klev in i vårt hus. För alla tror vi väl på tomten?


Igår hade vi mingelbuffé följt av spelhåla i min vinkällare, med familjerna Hellquist och Kåhl-Nyström. Lika uppskattat av stor som liten.


Och idag är det redan fredag och jag ska gå på 10-årskalas, men först ska jag besvara elisamatilda.ses Fem en fredag v 52: Slutet gott.

1. Hur tycker du att året har varit?
Jo tack, det har varit bra! Jag känner mig förnöjd med livet på det stora hela.

2. Gjorde du vad du tänkt under året?
Hade inte tänkt göra så mycket, eftersom 2018 hade grävt ett djupt hål i min kassa.

3. Vad var det sämsta med 2019?
Att människor som jag älskar dött eller fått tråkiga sjukdomsdiagnoser. Det känns jobbigt! Och faktiskt att min älsklingskatt Selma, som jag skrivit om här i bloggen tidigare, somnade in på juldagen. Hon var verkligen en personlig katt. Men hon blev 19 år och det är gammalt för en katt. Selma och jag flyttade hit till gården samtidigt.


4. Vad kommer du att minnas mest?
Utan tvekan Taiwan-resan. Den påbörjades visserligen i december året innan, men sträckte sig in över första veckan i januari också. Sedan blev det mest mindre utflykter, som t.ex. till Fotografiska i Stockholm med vännen Anna, resan till Dalafloda med Kerstin, räkkryss med tanter/damer/flickor på gården o.s.v. Det blev också en hel del konstutställningar, och en del besök i stadens vackra parker.


Jag kommer också att minnas alla jämna födelsedagar, som syrrans 80-årsdag i Stockholm, Mathias´ 50 årsfest på golfrestaurangen och dagens 10-årskalas för mitt yngsta barnbarn Emma. Vi fick också en tonåring i familjen då Emil fyllde 13 år den 21/12. Alla dessa begivenheter äger rum oktober-december!

5. Hur avslutar du 2019?
Jag är hembjuden till familjen Hellquist, men har inte riktigt bestämt mig ännu. Det är fem familjer som är bjudna, förutom mig. Det är mycket trevliga människor, men när man har hörapparater, som jag, så kan det blir lite stimmigt med så många människor. Så jag går efter dagsläget, och det tycker Mathias och Ssu-Pi är helt okey.

Nu vet jag i alla fall vad jag ska göra: Jag ska gå på 10-årskalas!
Kommentarer

 1. Spännande med en resa till Taiwan!

  SvaraRadera
 2. Ja, det är ett underbart vackert land med en vänlig befolkning. Verkligen en upplevelse. Min sonhustru kommer därifrån, och det underlättar med tanke på språket. Men många unga talar engelska, och alla gör allt för att hjälpa en på alla sätt och vis.

  SvaraRadera
 3. Hej alla, jag heter Felicia haruna Sadat och jag är här ute för att vittna om BABA NOSA UGO: s goda verk från templet i Karnataka eftersom min lycka återställs, jag har varit gift i ungefär 11 år nu, det kom till en punkt när min man började agera konstigt och sedan lämnade han mig och våra två barn för en annan kvinna i över 6 månader, jag visste aldrig att han hade ett förhållande med en annan kvinna, den här kvinnan vill ta min lycka och allt som jag har jobbat för, jag kändes som slutar allt. När jag letade efter en lösning kom jag över flera vittnesmål om Spellcaster på internet.
  Vissa vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han löser alla slags andliga problem, örtmedicin för sjukdom som Fybroid, Astma, könssjukdomar, njursjukdom, diabetes, erektil dysfunktion, vinnande lotteri. Jag trodde aldrig på spellcaster men jag hade inget alternativ eftersom jag letade efter lösning överallt, så jag fick e-postmeddelandet till BABA NOSA UGO från vittnesmålen online och beslutade att prova honom.
  Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom, han berättade för mig vad jag behövde göra och jag gjorde precis som han instruerade, förberedde något för mig att använda, han gjorde nästan allt själv, jag tvivlade faktiskt på när han sa till mig att Jag skulle förvänta mig en god nyhet, det var mindre än 14 dagar då min man ringde mig efter så lång tid. Han kom tillbaka om ursäkt och bad om förlåtelse, det hela var som en dröm, jag förlåtit honom och nu är vi ännu lyckligare än någonsin tidigare.
  Jag vill säga ett stort tack till BABA NOSA UGO för hans vänliga hjälp, jag har aldrig förväntat mig ett så stort andligt arbete och jag kommer inte att sluta dela hans vittnesbörd. Om du har något andligt problem och du letar efter en riktig och äkta Spellcaster, kontakta BABA NOSA UGO så blir du glad att du gjorde det.

  E-post: nosaugotemple@gmail.com / nosaugotemple@net-c.com

  WhatsApp: +37258031247

  Viber: +2347066853060

  https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Måndagstankar i v. 30

Röksignaler

Fem en fredag v. 8: Teambuildning