Man kan väl ändra sig!

Igår hamnade jag vid bokreadisken på Coop helt oplanerat. Det var en hel del böcker som jag skulle vilja läsa. Lade t.o.m. ner en, bland apelsinerna och grädden, i min korg. Men....jag lade tillbaks den igen, på andra varvet. Har så många böcker i min bokhylla som fortfarande är olästa, och dessutom går böckerna att låna på biblioteket. För att inte tala om second-hand-butikerna där inbundna böcker kostar 10:- och oinbunda 5:- kronor. Kände mig så duktig! Vad boken hette som jag lade tillbaks?

"Bränn alla mina brev" av Alex Schulman var det. Jag följer ju en del bloggar och då såg jag just att Klimakterie häxan hade skrivit om den boken, och gjort samma omvärdering av författaren som jag. Jag har alltid tyckt att Alex Schulman skrivit och uttryckt sig som en riktig översittare. Det är få människor som jag inte har fördrag med, men han var en av dem. Men efter att ha läst boken som han skrivit om sin mamma, så har jag en helt annan förståelse för honom.

Det här har hänt mig flera gånger. När man får veta mer om människors uppväxt så får man en helt annan förståelse för personen ifråga. Patrik Sjöbergs liv, boken om Zlatan och för att inte tala om Leif GW Persons bok "Gustavs grabb". Leif GW Person har kommit att bli en av mina favoriter, trots att han aldrig tittar folk i ögonen när han pratar med dem! 😎

En sak som jag inte förstår är hur det kommer sig att så många har fukt i garderoben. Som jag sagt tidigare så har jag det, för alla mina kläder har krympt på något konstigt vis. Nu har jag upptäckt, genom TV:n att vi är ganska många. De flesta manliga programledarna, meteorolo-
gerna med flera har kavajer som krympt! Det blir som en blomma av tyg frampå magen. Det är inte snyggt! 😝




Så här tycker jag att en kavaj ska sitta!
Fler torrbollar åt folket!



Kommentarer

  1. Haha1 Tänk om det hade hjälpt att lägga torrbollar i garderoben. Då hade jag tömt butikens lager. Det stämmer att man får en helt annan uppfattning om en person när man känner till mer om deras bakgrund. Trevlig söndag.

    SvaraRadera
  2. Detsamma till dig Gunnel! Här har vi snöyra, dagen till ära.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ensamhet...

Fem en fredag v. 4: Isbrytare

Måndagstankar i v. 30