Livet leker.....

för jag besiktade min bil i måndags, och det var inte ett fel på den! Phu eller puh, vad skönt! Nu kan jag köra ett år till. Dessutom var jag till tandläkaren i förra veckan, och hon sa att jag inte behövde komma tillbaks förrän i december. Nu är det bara tandhygienisten i morgon, och sedan är alla saker som jag grämer mig värst över, gjorda för ett tag framöver!


Idag har Mathias (sonen) och jag varit på skolavslutning för Emma också. Hon går på en Robinssonskola (naturskola) så avslutningen ägde naturligtvis rum utomhus. Det var 10 grader när jag åkte hemifrån, så jag tog flieströjan och jackan, och det var jag innerligt glad för. 


Ssu-Pi var på Emils avslutning. Barnen går på olika skolor, men de har alltid avslutningen samtidigt så då delar vi upp oss och turas om varje år. Och sommarlovet börjar i morgon med att barnen övernattar hos mig, då föräldrarna är på jobbresor. Det är en bra början på sommarlovet tycker både dom och jag!
Kommentarer

 1. Så skönt. Bilbesiktning har jag kvar. Likaså tandläkar/hygienistbesök. Vet att jag måste skaffa tandläkare här på min nya bostadsort, men drar mig för det. Det är inte bra att vänta för länge.

  SvaraRadera
 2. Nää, det är bra att ta tag i obehagliga saker snabbt, annars brukar man "glömma" det! Och det är så himla skönt när man gjort allt det där som man dragit sig för, men som går så snabbt och bra när man väl bestämt sig! Ha det bra!

  SvaraRadera
 3. Bilbesiktning och tandläkarbesök är nödvändigt ont. Skönt att du klarat av allt sånt nu och kan njuta av sommarlovet. Kram

  SvaraRadera
 4. Ja nu bara njuter jag! Idag har barnen och jag haft ett låååångt frukostmöte. Och nu ligger dom och läser en varsin bok, så då kollar jag bloggen. Kram!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Måndagstankar i v. 30

Röksignaler

Fem en fredag v. 8: Teambuildning