Fem en fredag v.42: Klurigheter

Det är ju inte sant hur fort tiden går! Jag blir nästan rädd! Hur ska jag hinna med allt jag vill? Den här veckan har jag i alla fall varit på gymmet två gånger (ja förresten i mer än fyra veckor nu). Då känner jag mig riktigt duktig.

Har också varit på 18-årskalas hos mitt bonusbarnbarn. Och jag har varit med grannen och hälsat på hennes ungdom som nu ligger i Uppsala. Till allas vår glädje har hen gjort stora framsteg, och är på väg åt rätt håll, sakta men säkert!

Själv skulle jag till kardiologen i tisdags, för att göra ett arbetsprov, men det blev uppskjutet. Nej, inte för brist på sjukvårdsmaterial, utan p.g.a. att alla tre läkarna på avdelningen låg hemma med förkylningar!

Så tala om klurigheter!

1. När fick du senast konsultera en manual/instruktionsbok?
Det var för någon månad sedan då jag införskaffade mig en ny TV-apparat. Det gick riktigt bra!

2. Vad brukar folk fråga dig om?
Dom brukar fråga hur jag mår! :D Folk runt omkring mig frågar ofta om jag kan texta något fint på fördelsedagskort och liknande, eftersom jag är ganska duktig på sån´t.

3. Vad gav dig senast huvudbry?
Det var när halvljuset på bilen slutade fungera på ena sidan. Men det löste sig! Jag frågade den unge mannen som jag köpte lampan av, om han trodde att jag kunde byta den själv, eller om det var för svårt. Han bytte den åt mig! Men mest har jag nog klurat på fråga 5 här nedan!

4. Har du någon gång löst Rubriks kub?
NEEJ! Jag har försökt, först när min son hade en och nu när hans son har en kub så har jag försökt igen. Men jag lyckas inte!

5. Vad ser du en gång i veckan, men 2 gånger i minuten?
Söndagsfilm - 30 sekunder i Glädjehuset ser jag en gång i veckan, och 30 sekunder ser jag två gånger i minuten.

Fast lite ljug är det allt, för jag tittar inte på den här Söndagsfilmen. Vet inte ens om bloggen "Bondjäntans Glädjehus" finns kvar! 
Kommentarer

  1. Manualer överlåter jag åt Göran, som har bättre tålamod., men jag hade faktiskt tålamod med Rubiks kub och har lyckats lösa den en gång. Kommer nog aldrig att hända igen. Kram

    SvaraRadera
  2. Önskar jag hade en "Göran" för manualernas skull, men mest då! :D Ja, det kunde väl vara trevligt vid andra tillfällen också! Ibland saknar jag en manlig samtalspartner! Trots allt så ser vi lite olika på tillvaron. Men för det mesta trivs jag med tillvaron precis som den är! Sköt om dig!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Måndagstankar i v. 30

Röksignaler

Fem en fredag v. 8: Teambuildning