Veckans ord: Bar

Vecka 32 är ordet Bar, i gemsweeklyphotochallange. Som vanligt  finns många betydelser av ordet. Det första jag kom att tänka på var en bar där man kan få något innanför västen, och vad kan då bättre illustrera det om inte nedanstående bild. Baren finns i källarvåningen hos goda vänner i Levin, New Zealand, och mycket riktigt är det jag som står där. Sonen i huset är/var rugbyspelare. Från varje plats han spelade på tog han med sig ölburkar hem. En imponerande samling hann det bli!















Man kan också bli tagen på bar gärning. Speciellt om man sover i bara mässingen, under bar himmel.
Tagen på bar gärning

I bara mässingen

Under bar himmel

Kommentarer

  1. Är mäkta imponerad över sonen till dina vänner som samlade ölburkar. Han måste ha hållit på bra många år med en sådan mängd burkar. En himla bra idé att bygga en barvägg med dom.
    Tassen på cookien är härlig, bra fångat där!
    Ett toppen bidrag till temat:-)

    SvaraRadera
  2. Oj oj vilken burksamling här; Applåd för den! och där står du så glad! Underbar är bar, under och utan som bilderna visar :-)

    SvaraRadera
  3. Imponerande samling av burkar i den baren! Att sova under bar himmel är nog skönt men det ser lite obekvämt ut. Då är det bekvämare att gå runt i bara mässingen och slippa fundera på klädvalet!
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  4. funderade på bibeln med det blev annat

    SvaraRadera
  5. Rolig tolkning! Och visst är det extra spännande att tolka ord som har så olika betydelser.

    SvaraRadera
  6. Oj, vilken samling med ölburkar! Jag får minnesbilder av storebror till en kompis som också samlade ölburkar när vi var små men jag tror aldrig han hade så där många.

    SvaraRadera
  7. Burksamlaren var en mycket duktig rugbyspelare, och han åkte runt i världen och spelade i olika klubbar. Därav allt samlandet. Han spelade i ERK under en period, så det var anledningen till att vi kände honom. ERK är vår stads rugbyklubb och vårt herrlag var under många år ett av Sveriges bästa lag, i hård konkurrens med Exiles. Även damlaget utmärkte sig senare.

    SvaraRadera
  8. Oj vilken samling och vilken bar det blev av det hela wow snyggt :)
    Tack för en blandad kompott av veckans ord och tack för att du är med
    KRAM

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ensamhet...

Fem en fredag v. 4: Isbrytare

Måndagstankar i v. 30