Positivitet?

Min pappas kommentar när vi skällde på honom för att han inte använde sina hörapparater: "Jag har hört så j...a mycke´ i mitt liv, så jag behöver inte höra någé mer!"


 

Kommentarer

  1. Hahaha! Det ligger mycket i sen serieteckningen. Själv har jag märkt att det är utmärkt med selektiv hörsel;-)

    SvaraRadera
  2. Ja men visst är det! Man hör det man själv vill!😄

    SvaraRadera
  3. Så sant, man har ju hört och sett det mesta. I alla fall trodde man det ... tills något nytt (och ännu tokigare) händer. Men som tur är så glömmer man ju en del av det. Också. ;)
    Ha det gott, Kina!

    SvaraRadera
  4. "ler" ja de där med hörapparater brukar bli ett gissel när de äldre får, den generationen är så vanan att klara allt och inte ha hjälpmedel, så man kan nästan förstå :) Sen kan de ju vara så att de blir tyst och lugn utan o man slipper höra allt tjat ....
    Kramiz

    SvaraRadera
  5. Visst har man hört mycke´, men det är ganska irriterande att inte höra, så jag petar nog i mina. Vet inte om hörselnedsättning går i arv, men både jag och min ena syster har hörapparater. Man får ju tänka på andra också! Pappa hade TV:n så högt på, så han kunde väcka döda! 😁 Precis som det är skönt med en egen kuppe, så kan det vara skönt att ta av apparaterna ibland, när det blir för mycke´skitsnack! Fast jag hör ganska bra utan också, bara den som pratar är i samma rum och är vänd mot mig. Och aldrig får man en lugn stund! 😉😃😄😁

    SvaraRadera
  6. Jag gillar det här! Härligt när man själv bestämmer vad man vill höra. Min man har också hörapparat ( är helt döv på ett öra så hans hörsel är inte den allra bästa) och han stänger av den när han inte orkar lyssna på folk. Fast lite dum ser han förstås ut där han sitter som i en egen bubbla bland oss andra som pratar hejvilt.

    SvaraRadera
  7. Det är väl tur att jag ser lite dum ut även med hörapparat då! 🤪

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ensamhet...

Fem en fredag v. 4: Isbrytare

Måndagstankar i v. 30