Trendigt?

Det finns vissa trender som jag aldrig skulle anamma!


Tatueringar


Piercingar


Trasiga kläder
och
skor med sylvassa klackar och smal tåhätta


Sådana skor är så eleganta och
benen blir jättesnygga,
men jag skulle aldrig utsätta min fötter för det igen!

¤¤¤¤¤¤¤



 

Kommentarer

  1. Samma smak har vi men jag skulle gärna stylta i högklackat igen!
    Svärmor var ganska lång och hade aldrig såna styltor, som jag hade. Hon var avundsjuk på mina klackar, kallade dem för "sittskor" 😂
    Kram Inger

    SvaraRadera
  2. Instämmer helt. Det enda som är snyggt av det du räknar upp är högklackade skor, men det klarar jag inte av att gå i längre. Kram

    SvaraRadera
  3. Är helt överens med dig om tatueringar, piercing och trasiga kläder. Fattar inte hur man kan förstöra sig och spöka ut sig på det där sättet. :( Tiden med högklackat är över, tyvärr, för nog var det snyggt med ett par läckra pumps när man klädde upp sig. Speciellt eftersom jag var alldeles skogalen i min barn- och ungdom. Som tur var, för plånboken, så hade jag fötter som passade de flesta skor och kunde ofta fynda på rea. Nu vill fossingarna bara ha SKÖNA skor. :)
    Kram från norr!

    SvaraRadera
  4. Vi tycker alla likadant. Kan det bero på ålder och klokhet? Jag var också skotokig i min ungdom. Åkte oftast upp till Stockholm och köpte mina skor. Och som den ekorre jag är, så har jag t.o.m. några par kvar. Som tur är har inte bara kroppen vuxit, utan också fötterna! 😆 Jag kommer inte i dom skorna längre. Men, mitt kloka jag skulle i alla fall inte ha använt dom i dagens läge! Kram!

    SvaraRadera
  5. En liten tatuering som kan döljas med kläder kan vara ok, i vår familj har ingen tatuerat sig.. Inga piercingar heller därför att ingen av oss tycker det är snyggt... Vi har heller inte varit några trendnissar här ute på landet och byxorna gick det hål av sig självt ibland ;) Kram

    SvaraRadera
  6. Tatueringar och piercingar är väl ganska nytt, men högklackat har ju funnits länge! Själv tycker jag det är väldigt snyggt och kvinnligt, men alltid tänkt att de nog är svåra att gå i och nog inte så bekväma heller.

    Jag mötte en gång två eleganta damer vid en vattenpöl som hade just såna där sylvassa klackar. De var rädda om skorna och undrade hur de skulle ta sig över. Frågade mig om jag inte kunde "vara en gentleman" och lägga mig på rygg i den så de kunde trippa över mig för att komma säkert till torra land igen! :)

    Kul blogg!

    /Thomas

    SvaraRadera
  7. Här är vi helt och hållet överens. Skorna är vackra, men jag skulle aldrig kunna balansera på dom. Å lårbenshalsen är jag rädd om;-)

    SvaraRadera
  8. En liten en som knappt syns då! Ja, i början var det svårt att gå utan att knäa, men man lärde sig ganska snabbt. Var du en gentleman, Thomas? 😆 Jag mötte en engelsk dam med klackar och paraply, på en fjällvandring!🙄

    SvaraRadera
  9. Absolut! Men sen såg jag ut som en schweizerost efteråt! :D Men man är ju alltid en gentleman, så det är bara att ringa nästa gång du kommer till en vattenpöl och inte vill blöta ned klackarna...;)

    SvaraRadera
  10. Mina klackar, nu för tiden, gör dessbättre inga hål! Dom sitter på rejäla och fotriktiga skor! 😁

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ensamhet...

Fem en fredag v. 4: Isbrytare

Måndagstankar i v. 30