måndag 27 september 2021

Kärt besök!

Äntligen har syrran och jag kunnat umgås igen. Hon bor 15 mil härifrån, och brukar komma och bo hos mig någon vecka nu och då. Men den här pandemin har ändrat på det! Senast vi sågs var på en begravning i januari 2020, och ett kort möte när hennes man fyllde 80. Men nu var det dags igen! Hon kom förra lördagen, och åkte hem i torsdags. Jag tror att vi båda två har längtat lika mycket efter varandra! 


Och så mycket vi har hunnit med under de här dagarna. Karins son med barn, och hennes ena dotter, överraskade henne på söndagen. De bor i olika delar av Stockholm, och träffar inte sin kära mor så ofta, och speciellt inte under det senaste året, så det kom verkligen som en överraskning. Vi var också på middag hos min sons familj.


En dag träffade vi Inger, syster Ysters goda vän sedan lågstadiet. Vi var och fikade på Mel´s Café. Där ställer dom ut gamla amerikanska bilar både för påseende och köp. Också har dom världens godaste räksmörgåsar!


Och naturligtvis var vi och hälsade på vår storasyster och hennes man i Västerås, också det som en överraskning! Vi trodde nästan att hon skulle få en hjärtinfarkt av glädje när vi dök upp! Min äldsta (91 år) men minsta syster (längdmässigt). 


Jaa, det blev en fullspäckad vecka! Syrran åkte hem på torsdagen, och på kvällen var jag dessutom bortbjuden på en "fira-in-hösten-middag! Så när jag blev ensam igen på fredagen så var jag helt slut. Men en innehållsrik och rolig vecka var det!
4 kommentarer:

 1. Låter som du/ni tog igen 18 månader på mindre än en vecka. Så jag har viss förståelse för att du var aningen slutkörd. Gissar att din 91 åriga syster troligen var ännu mera slut än du;-)

  SvaraRadera
 2. Haha, ja det gjorde vi nästan! 91:an var som tur var bara med en dag, annars vet man inte hur det hade gått!! Och Karin, som var på besök, är ju bara 82 så hon orkar lite mer. Själv blev jag som sagt, trots min ungdom, helt slut! 😉

  SvaraRadera
 3. Vilken trevlig systervecka. Jag har inte träffat min syster på väldigt länge och saknar det mycket. Kram

  SvaraRadera
 4. BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
  (remy.credit111@gmail.com) whatsapp: +46769618757
  behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com whatsapp: +46769618757 Vi har ett lån till dig

  SvaraRadera