Sommar, sommar, sommar. . . .

Halva sommaren, och lite till, har runnit förbi! Och jag drabbades plötsligt av blogg-torka! Känner fortfarande att jag inte har något att skriva om, men nu ska jag göra ett litet försök att uppdatera vad jag ägnat mig åt i alla fall. Fast det är samma torka där, för jag har inte gjort någonting speciellt. Har "bara" varit hemma, fått en del oväntade besök (vilket alltid är roligt) men för övrigt latat mig och mått ganska bra. Njutit av nuet helt enkelt!

Jag kan väl säga att det här är första sommaren i mitt nya boende, även om jag flyttade in i början av augusti 2021. Har piffat upp min uteplats på framsidan med några krukodlingar, och då solen ligger på där så gott som hela dagen, så trivs blommor och grönsaker alldeles ypperligt. Det gör däremot inte jag, mer än några korta ögonblick, för det är alldeles för varmt där. Men fint är det med alla växter.

Den här krukan prunkar alldeles utanför min dörr.

Här försöker jag att få en murgröna att dölja den rosa pelaren!

De här färgglada blommorna piggar upp även den regnigaste dag!

Paprika, tomater och jordgubbar har jag fått i inflyttningsgåva.
Skörden har, än så länge, bestått av fyra jordgubbar!

Och någonting som verkligen livat upp min sommar är att jag fått en altan på baksidan. Men den berättar jag om en annan gång! Ha det gott!Kommentarer

 1. Välkommen in i bloggvärlden igen! Det var lustigt det här, för tidigare idag tänkte jag på dig och att det var länge sedan du skrev något. Och så plötsligt var ditt inlägg högst upp på min "bloggkoll". Kul! --- Man märker verkligen att många bloggare tagit semester nu under sommaren. Det är väldigt lugnt.
  Vilken härlig blomsterdjungel du har kring din bostad! Så fint och prunkande!
  Ha en fortsatt skön och trevlig sommar!
  P.S. Tror förresten att Blogger och dess folk har fått värmeslag. Jag har tjafsat hela eftermiddagen med min bloggs inloggning. Och nu när jag skulle skriva in min webbadress här så står det bara "ogiltig webbadress", eller något sådant. Morr! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Visst är det så ganska ofta, att man tänker på någon/något, och så dyker det upp något som gäller just det man tänkt på! Det kanske är så att orken/lusten att blogga avtar nu och då för fler än mig. Jag har varit inne och läst då och då, men inte heller i samma utsträckning som vanligt. Men nu kanske vi är på gång igen! Ha det bra framöver du också!

   Radera
 2. Kul att läa att du lever. Å snygg ny header! Bra att du låter växterna dölja de gräsliga rosa pelarna. Om du känner för ett litet "jobb" under sensommaren - måla om pelarna;-)
  Välkommen tillbaka till Blogglandia:-)

  PS. Har heller inte gjort nåt speciellt under sommaren, förutom att ja njutit av helt underbart väder på balkongen. För mig kan det aldrig bli för varmt. Jag vet ju hur svinkallt det blir under vintern... DS.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen tack du BP! Tänkte att inspirationen skulle flöda om jag gjorde om sidan! 😉 Har precis också fattat hur jag ska komma åt arkivet, som ju ligger dolt här på sidan om, så nu jäklar....!! Visst är pelarna utanför förskräckliga!? Men snart kommer dom att vara översållade av murgröna!! 😆
   Visst är det skönt att bara vara, och speciellt om man har balkis/altan, och det har jag ju nu, med skugga! Livet är inte så dumt!

   Radera
 3. Åh så frodigt och fint! Du får skaffa dig ett parasoll, det gjorde jag som har uteplats mot söder. Jag har också en markis, men den räcker inte till när kvällssolen skiner. Varför inte njuta av sin egen omgivning och sitt eget hem. Jag flyttade hit i början av juni förra året och känner mig fortfarande nyinflyttad...Dessutom märker jag att jag känner mig sliten när jag är ute och reser, nyfikenheten finns kvar, men själva transporterna, bläää för att vänta på bussar och tåg, vänta på byten osv. Fortsätt njut du och visa snart upp din altan!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har en parasoll, något illa medfaren, men det är såå himla varmt där. Vi flyttade ju ungefär samtidigt förra året du och jag, och det tar lite tid att bo in sig. Det tar lite tid att bo in sig, och jag gillar att gå hemma och pula. Resande är också kul, men precis som du säger så har man blivit lite mer bekväm och rädd för besvär. Borta bra men hemma bäst! Ska lägga ut bilder på min fina altan! Kram på dig!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Måndagstankar i v. 30

Röksignaler

Fem en fredag v. 8: Teambuildning