Parkvandring


 

















¤¤¤¤¤¤¤





















Kommentarer

  1. Helt underbart! Vilken fin park med väldigt vackra utsmyckningar. Gissar att du/ni njöt både av parken och det härliga vädret. Ha en fortsatt fin sommar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det här är små fickparker i vår största park, Drömparken. Varje år har man som slutprov, på trädgårdsmästarutbildningen i stan, att bygga upp små idéträdgårdar med olika teman. Och de (eleverna) är så otroligt fantasifulla och duktiga. Det är lika spännande varje år att se vad de åstadkommit. Och man blir alltid lika glatt överraskad! Ja, vi njöt verkligen!
      Just nu har jag faktiskt njutit av regnet i några dagar! Den 15 juli åker jag till London. Har
      inte varit där sedan 2017, så jag längtar verkligen!
      Ha en riktigt fin fortsättning på sommaren du också BP! Var rädd om dig!

      Radera
  2. Jättefina bilder från parken och med många kul tips och idéer även om jag inte längre ska ha någon trädgård. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Trädgården med tekannan är min favorit, men det var så många roliga och fina idéer. Hela Drömparken är förresten otroligt vacker. De som jobbar på parkförvaltningen är så himla duktiga! Kram till dig!

      Radera
  3. Bland de mest intressanta parker jag sett! De är ju annars så likriktade och mest bara blommor och någon staty. Här var det lekfullt och mysigt! Vilken är staden?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är här i Enköping, Sveriges närmaste stad! Staden är känd för sina vackra parker, och det startade för många år sedan, då vi hade en stadsträdgårdsmästare som var helt otrolig. Och hans arv har gått vidare till medarbetarna på kommunen. Kom hit, så tar vi en runda! 😁🌻🪴🌳🌴🪹

      Radera
    2. Nämen, borde känt igen det! Jag tillbringade min fjärde bröllopsnatt på hotellet i Enköping! Haha, vi passerade alltid staden när vi åkte till Stockholm för att hälsa på barn och barnbarn, och när vi efter måånga år gifte oss huxflux på kommunhuset valde vi att ta in på hotell innan vi anlände till Stockholm nästa dag. Vet att jag fotade några statygubbar i parker, så vi gick nog runt en sväng där. Men, mycket har förändrats, o nu såg det jättefint ut! Mina Stockholmsbesök har tyvärr sinat när äktenskapet sprack och min familj är i Dalarna...men tack för inbjudan, man vet aldrig! Detsamma gäller om du har vägarna förbi Falun, välkommen!

      Radera
    3. Oväntat besök! Gevalia!

      Radera
  4. Ha det underbart i London:-)

    SvaraRadera
  5. Vilken vacker park. Tack rundturen.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ensamhet...

Fem en fredag v. 4: Isbrytare

Fem en fredag v. 11: Blandat