Det lilla ljus jag har. . . .

 Till julen 2022 upptäckte jag att mina julgransljus inte fungerade längre.
Gav mig ut för att köpa nya, men jag var sent ute, så det fanns bara batteridrivna
ljus. Alltså med ett batteri till varje ljus. Men nöden har ingen lag, så jag köpte dom,
och dom fungerade även i julas. Nu har jag också köpt till en ljusslinga, Snowberry. 
med små runda snöbollar. Även den batteridriven. 
Det blev riktigt ljust och fint ska ni veta!

I dagsläget har alla batterier, utom ett, tagit slut så jag tror det är dags 
att slänga ut granen (ställa in den i förrådet)! Men det blir tomt!

Nu är glada julen slut, slut, slut...
Julegranen kastas ut, ut, ut.....

¤¤¤¤¤¤¤


Kommentarer

  1. Menar du på allvar att du hade julgranen kvar till nu, den 4 februari... Visste inte ens att det fanns batteridrivna julgransljus/slingor. Men om du vill ha självaste belysningen kvar, kan du ju alltid sätta slingan/snöbollarna ute på ditt altanräcke eller lägga de inne på fönsterbräden till exempel.

    PS. Ursäkta min okunskap. Men med tanke att jag inte haft en julgran (äkta eller plast) under de senaste 30 åren så hänger man ju inte riktigt med längre;-) DS.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visste inte heller att det fanns batteridrivna julgransljus, men det är tydligen det enda som finns. Absolut att jag har granen kvar inne! Brukar alltid ha den kvar länge, men i år beslöt jag mig för att inte ta ut den förren sista batteriet tagit slut, och det gjorde det igår. Fast granen är inte avklädd ännu! Jag börjar aldrig julpynta förrän den 22 december, men jag har det kvar desto längre. Annars blir det ju mycket arbete för ingenting! 😁😁
      Har andra slingor till altan/uteplats så snöbollarna får åka ner i jullådan.

      Radera
  2. köpte en led_slinga till trädgården för 99 kr, haft den ute två säsonger

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har en ledslinga i häcken på baksidan under vintern, men måste ta ner den på sommaren, för då kommer dom och klipper häcken då och då. Och inte bryr dom sig om att det är en ljusslinga där (den syns förresten knappast i lövverket).

      Radera
  3. Hade ingen aning om batteridrivna ljus till granen, alltså till varje ljus. Slingor som går på batterier har jag dock sett. Vi kommer köpa ny gran till nästa jul. Den vi har sjunger på sista versen. Vill ha en som är ganska bred och ser äkta ut fast det är plast. Såg en perfekt på IKEA men den hade tagit slut tyvärr.

    SvaraRadera
  4. Upptäckte att det var riktigt bra med dom här ljusen. Det är ju mycket lättare att placera ut dom snyggt! Min gran har ganska många år på nacken, men den är riktigt fin tycker jag. 🎄🎄

    SvaraRadera
  5. Oj, det var en seglivad gran du haft. I år hade jag en konstgjord gran för första gången eftersom det blev lite trångt annars. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaa, den har levt i många år och får nog vara med några år till. Får den bara vila några månader i förrådet så brukar den hämta sig till den 22 december! Enda nackdelen med konstgjort gran är att den inte doftar gran! Kram!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ensamhet...

Fem en fredag v. 4: Isbrytare

Fem en fredag v. 11: Blandat