(Stafett-) Selfie nr 22


Vårens näst sista Selfie står Ditte för, och det med bravur. Och den här gången kunde jag ha skrivit av Dittes svar rakt av. Men det var ju lite skämmigt, så jag ändrade första svaret och fick då andra bokstäver att ta hänsyn till. Här kommer mina svar:

1.  Stjärntecken där jag är född: Väduren
2.  Något som gör mig glad: Närhet
3.  Uttråkad? Av vad: Tråkmånsar
4.  Styrka/egenskap hos mig som jag uppskattar: Realistisk
5.  Egenskap hos mig som jag är mindre förtjust i: Kontrollbehov
6.  Något som intresserar mig: Vandring (gärna i fjällen)
7.  Vad lägger jag gärna tid på: Goda vänner
8.  Önskan inför sommaren: Roliga släktträffar!
9.  Något som känns somrigt: Regn som faller stilla (och doften efteråt!)
10. Vad vill jag lära mig: Att bara vara
11. I en vänskap värdesätter jag: Att man kan vara tysta tillsammans
12. Något jag kan rekommendera: Se saken från den ljusa sidan (ur Nalle Puhs lilla klokbok)

¤¤¤¤¤¤¤

Ha en riktigt trevlig vecka!
 

Kommentarer

 1. Tack! Ler när jag läser ordflätan. Igenkännande! Så galant du klarade av att få till den. Jodå! Svaren hade också lika gärna kunnat vara mina. Och vi är vädurar båda två. Detta med kontrollbehov finns hos mig, liksom att spendera tid med goda vänner, se saker från den ljusa sidan- Ja, det mesta.
  Önskar dig en bra vecka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du kände igen vissa saker, då jag kunde ha skrivit av din ordfläta rakt av. Ha en bra vecka!

   Radera
 2. kontrollbehov kan också vara bra ibland faktiskt. roliga släktträffar har vi året om men det är enklare på sommaren. tystnad behöver en antingen en är ensam eller har sällskap,

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet inte om jag kan se något bra med att ha kontrollbehov, men som tur är så har jag inte det när det gäller människor, utan snarare när det gäller saker som ska ske och så. Tystnad är livsnödvändigt för mig!

   Radera
 3. Vandring och doften av regn! Toppen! Behöver också lära mig att bara vara. //Anna-Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kombinationen av vandring och doften av regn är verkligen toppen! Och kanske också att bara vara i det.

   Radera
 4. Du är inte den enda väduren den här omgången ser jag;-) Du och Ditte lär då ha ett och annat gemensamt, men de har inte inte när jag jämför era svar.
  Kontrollbehov - ooooops! Det ska du göra dig av med höll jag på att säga;-)
  Ett sommarregn, gärna på kvällen älskar jag. Regnet har en speciell doft som är så underbar, speciellt om man kort innan klippt gräset.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har hittat ett par vädurar till. Och Dittes svar är jag helt samstämmig i, liksom hon känner igen sig i mina. Kan det bero på inflytandet av vårat stjärntecken!?
   Jaa BP, kontrollbehovet skulle jag verkligen vilja göra mig av med! Men jag måste ha kontroll över att saker funkar, och blir som man har bestämt. Men som tur är har jag inte samma behov av att kontrollera min nära och kära.
   Nyklippt gräs är också sommar!

   Radera
 5. En vädur till :) En hel del som kunde stämma in på mig. Ett stilla regn är underbart och somrigt! Vissa saker (men inte personer) är det bra att ha kontroll på.

  SvaraRadera
 6. Att sitta under tak och höra regnet droppa är härligt! Jag vet inte om jag tycker att det är bra när man känner att man måste ha kontroll över vissa saker, men det kanske ger en känsla av trygghet?!

  SvaraRadera
 7. Vet inte om mitt inlägg försvann! Tråkmånsar ja dom är inte roliga. Vandring i fjällen låter mysigt, det har inte blivit av än ,-) Håller med goda vänner o roliga släktträffar är jättekul ,-) Stilla regn det är somrigt! Här är det mer höstlikt just nu. Fin ordfäta! Att bara vara, det behövs
  Ha det fint ,-)
  Primrose!

  SvaraRadera
 8. Är det höstlikt hos er? Om det inte vore så grönt, så skulle man just idag, säga att det är det här också, med regn och inte särskilt varmt. Vandra är det mest avslappnande som jag kan göra! Gärna under tystnad.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 9. Nalle Pu är stort gillad av mig❤ Idag är det en grå dag men ändå den bästa dagen för den är NU🤗

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så rätt du har Geddfish! Och Nalle Puh är en av mina riktiga favoriter! Ha det gott!

   Radera
 10. Javisst doftar ett sommarregn alldeles underbart! Och sen tittar solen fram och all växtlighet glittrar och värmen ångar upp från vägen. Se, du fick mig alldeles lyrisk. Verkar vara en del vädurar som deltar i utmaningen, Ditte och du iaf, sen kanske det blir flera. Min dotter och dotterdotter är bägge vädurar så jag vill påstå att jag känner till deras natur.Det mesta är mycket positivt, o de gillar absolut inte tråkmånsar! Ha en fin början på sommaren, nedräkningen är snart klar, bara några få timmar kvar! Kram

  SvaraRadera
 11. Jag fick igång din poetiska ådra m.a.o. Anna i Portugal är också vädur. Nu gäller det att hålla fast i dagarna, för nu rinner dom iväg som fasen! Stoppa världen......eller sänk i alla fall hastigheten! Ha det gott! Kram!

  SvaraRadera
 12. Hej Vädur! Jo, nog är jag en våg allt, diplomatisk och medgörlig, kanske lite väl medgörlig ibland!
  Sommarregn och roliga släktträffar, låter fint, det får gärna vara lite soligt i sommar också. Å visst ska man alltid se saken från den ljusa sidan ! Snyggt flätat, ha en fin fortsättning på veckan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstod att du var så, precis som min älskade syster! Även fast jag gillar skuggan, så vill jag ha massor av sol! Annars blir det ju ingen skugga! Ha en bra vecka du med!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Måndagstankar i v. 30

Röksignaler

Fem en fredag v. 8: Teambuildning